Talenten programma

In de voetsporen van het Nationaal Ballet van China
optreden in een vol stadion? Dat kan!

'Inspiration and Glory', de titel van het indrukwekkende optreden van het Nationaal Ballet van China, was onze inspiratie tot het opzetten van een uniek talentenprogramma.

Ambassadeur voor dit geweldige programma is niemand minder dan Dan Karaty.

Dan is in ons land bekend van zijn jurywerk in programma’s als Holland’s got talent en So You Think You can Dance, zijn choreografieën voor andere Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue én van zijn rol als Jim in de filmserie Soof.

So let's dance

Lees hieronder meer over "DAN(S)" Workshops en meld je deze unieke ervaring aan.

Dansworkshops (INSCHRIJVING IS GESLOTEN)

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de dansworkshops. We hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt.

Samen met Dan organiseren we in de tweede week van mei een serie dansworkshops. Ons doel? Zoveel mogelijk jonge dansliefhebbers in beweging brengen. De workshops bestaan uit drie sessies van 45 minuten dans en een pauze van 15 minuten. Dan Karaty leidt de sessies met een team van professionele choreografen. Het belooft een unieke belevenis te worden! Een flitscursus om samen onze liefde voor dans te delen!

De workshops zijn voor talenten in de leeftijd van 9 tot 28 jaar en vinden plaats in de volgende twee regio’s in Nederland:

  Sessie 1 Sessie 2 (op uitnodiging)
15 mei - Amsterdam 14:00 – 17:00 19:15 – 21:00
22 mei - Zwolle 14:00 – 17:00 19:15 – 21:00
     

Dansen in een vol stadion? Dat kan!

Wil jij een Dans workshop krijgen van Dan Karaty? Samen met Dan organiseren we in mei een serie dansworkshops. Ons doel? Zoveel mogelijk jonge dansliefhebbers in beweging brengen. De workshops bestaan uit drie sessies van 45 minuten dans en een pauze van 15 minuten. Dan Karaty leidt de sessies met een team van professionele choreografen. Het belooft een unieke belevenis te worden! Een flitscursus om samen onze liefde voor dans te delen! Ga naar onze website voor meer informatie en meld je aan!

Optreden in een stadion?

Voor de tweede sessie nodigen we slechts een beperkt aantal dansers uit, wat uiteindelijk resulteert in een selecte groep amateurdansers. Zij treden in juni op in een vol Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Vóór de voorstelling ‘Inspiration and Glory’ van het Nationaal Ballet van China. Dansers die meedoen aan de eerste sessie maken bovendien ook kans om uitgenodigd te worden voor deze tweede sessie.

 

Bestel direct je tickets voor Nationaal Ballet van China

Partners

Maatschappelijk partner